Zakelijk eten: de lezers van MT laten weten waar zij goed of slecht gegeten hebben. Deze week: R.J. Herrebrugh over La Tosca
Naam:
R.J.Herrebrugh
Recensie:
Klein maar fijn zo zou je La Tosca in het kort kunnen omschrijven. Eigenaar/kok Filippo, die ons met een mandje stokbrood met eigengemaakte kruidenboterverwelkomd,bereidt voor u verse pasta in vele smaken en combinaties. Wij bestellen een Antipasto misto en een Prosciutto Crudo. Een heerlijke samenstellling van groente (rucola, zongedroogde tomaten, verse olijven en een plak voortreffelijk dungesneden en goed gegrillde aubergine. De Prosciutto (gerijpt in de kelder van casa Filippo)is uitzonderlijk van kwaliteit.
Voor de pasta's kiezen wij uit een Ravioli en een Risotto Pescatora. Of wij even een paar minutjes geduld hebben. De ravioli wordt nl. in het zicht van de gasten gevouwen en gevuld (hoe vers kan een mens het hebben).
Ook de risotto is van een ongekende klasse goed gevuld met allerhande zeevruchten.
Het toetje kun je (mag je) niet overslaan. Zelfbereide tiramisu, vers van het mes.
Incl. een heerlijke Merlot en koffie waren wij klaar voor 63.50 euro
De ambiance is niet overdadig maar wel warm en een goede plek voor het doorspreken van uw zakelijke beslommeringen.