Winkelmand

Geen producten in je winkelmand.

Privacystatement

Privacystatement van MT/Sprout

MT/Sprout behandelt je persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Gebruik van onze diensten / bestelling van onze producten

Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten of een van onze producten besteld, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

· Voor- en achternaam

· Geslacht

· Adresgegevens

· Telefoonnummer

· E-mailadres

· IP-adres

· Surfgedrag

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Wij verwerken verder persoons- en bedrijfsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld bij het aanvragen van een product.

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

Cookies en tracking pixels

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt. De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij.

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

· Om via e-mail, telefoon of per post contact te leggen met betrekking tot producten of diensten die je hebt afgenomen.

· Om producten of diensten te leveren die je hebt afgenomen.

· Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je altijd afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.

· Om je via e-mail te informeren over andere producten en diensten van de MT/Sprout. Hiervoor kun je je ook altijd afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.

· Om via onderzoek van jouw surfgedrag beter inzicht te krijgen in onze klanten en jouw gepersonaliseerde communicatieboodschappen te tonen of te sturen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld, tenzij jij hier expliciet van tevoren toestemming voor hebt gegeven.

Bewaringstermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via service@mtsprout.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt. Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar service@mtsprout.nl.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens

Beveiligen van persoonsgegevens.

MT/Sprout is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat wij jouw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via service@mtsprout.nl.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

· Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

· We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het slotje.

· Alle medewerkers van MT/Sprout die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

· Alle medewerkers van MT/Sprout hebben een uitgebreide toelichting op de AVG-wetgeving ontvangen en zijn daarbij gewezen op de algemene veiligheidsnormen.

· Met partijen die voor MT/Sprout gegevens verwerken zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten. · Wijzigingen, vragen en feedback kun je sturen aan service@mtsprout.nl.

· We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

MT/Sprout is een handelsnaam van MT Media Groep B.V.

Paul van Vlissingenstraat 10e

1096 BK Amsterdam

020 – 262 07 00 service@mtsprout.nl