Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Claire van Campen (35)

Eén van de 35 onder de 35.

prestatie
won de Dutch Hotel Awards.
is
general manager American Hotel
geeft leiding aan
140 mensen
carrière
was supervisor restaurant Marriott Frankfurt, restaurantmanager in Beiroet, executive housekeeper Krasnapolsky en daarna operations manager American Hotel
opleiding
MBO Hotelschool, Tilburg
over tien jaar
"ben ik nog steeds manager van een hotel. Bijvoorbeeld van Hotel l'Europe of het Kurhaus."
credo
‘Denk positief en doe alles samen.'

Dagelijks de nieuwsbrief van Management & Leiderschap ontvangen?



Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene en privacyvoorwaarden.

"Een goede manager is iemand met visie. En verder heeft hij of zij gevoel voor mensen, hoe je ze moet begeleiden en sturen, hoe je andere tactieken moet aanwenden om mensen de dingen te laten doen die ze moeten doen. Ik ben een peoplemanager, mensgericht. Soms is dat moeilijk, zeker in deze tijden van crisis. Die is voelbaar in de hotellerie, we moeten alle zeilen bijzetten. Het zijn pittige tijden. Maar ik blijf altijd eerlijk. Als je niet eerlijk bent naar je personeel, komt de aap later alsnog uit de mouw, en is de schade veel groter."