Winkelmand

Geen producten in de winkelwagen.

Van Gogh Museum kiest UMA Concepts als nieuwe Food & Hospitality partner

Laatst bijgewerkt: 08-08-2023 22:58:26

Persbericht -

De 50ste verjaardag van het Van Gogh Museum is gevierd met een opgefrist museum. In het Atrium is de nieuwe LED wall al een eyecatcher en het nieuwe café is geopend. Alles is ontworpen met een duidelijke ‘Van Gogh’ signatuur. Naast het museumrestaurant is er ook een Van Gogh koekcorner gebouwd. Hier is de unieke Van Gogh Zonnekoek, samen met meesterpatissier Roger van Damme en Topchef Schilo van Coevorden, voor ontwikkeld. Ook het nieuwe Rietveld café met duidelijke ‘Van Gogh’ signatuur is het bezoeken waard en wordt door UMA Concepts gerund.

Verbetering van de hospitality, beleving en kwaliteit van de horeca is een belangrijk onderdeel en verlengstuk, voor een nog betere bezoekersbeleving. Met UMA Concepts heeft het Van Gogh Museum een horecapartner gevonden die dit uitdraagt, met de nadruk op hospitality, kwaliteit en duurzaamheid.

Ilse Lugard en Tobias Overgoor, founders van UMA Concepts, brengen een nieuwe standaard in de wereld van food & hospitality. Ze combineren feilloos gedegen vakmanschap, expertise en een rijk palet op het gebied van food & hospitality, interieurbouw en next level concept creatie – dit alles geïnspireerd door nieuwsgierigheid naar wat mensen willen. Niet alleen het Van Gogh Museum kiest voor UMA Concepts. Projectontwikkelaars APF en Zadelhoff behoren ook al tot de clientèle. Met de focus op high-end én high traffic locaties legt UMA Concepts de lat hoog vanuit het kantoor in Amsterdam.

UMA Concepts exploiteert na de zomer ook de personeelsrestaurants van het Van Gogh Museum. En ook alle catering en events voor het Van Gogh Museum worden exclusief door UMA Concepts verzorgd. Een mooie samenwerking waar bezoekers én medewerkers van het Van Gogh Museum van gaan genieten.