Zoals beloofd hierbij de receptuur voor het MT-diner waarvan u de recensie in ons zomernummer las. Ik haal mijn inspiratie uit de boeken van chefs als Jamie Oliver en Gordon Ramsay en geef daar dan vaak mijn eigen draai aan. Ik houd ervan om een beetje te experimenteren met verschillende smaken en texturen.
<< Links naar de recepten staan in het menu, onder aan deze pagina! >>
Het menu bestaat uit drie gangen, maar de crostini's van het voorgerecht zijn ook heerlijk als lunch of bij een zomerse barbecue. Ik doe er in ieder geval mijn familie altijd een groot plezier mee.
De varkenshaas is bij ons thuis de favoriet, ook gewoon op een doordeweekse avond. Maar dan houden we het bij slechts één in plaats van twee salades. En voor de afwisseling is een ossenhaas met dezelfde saus ook niet te versmaden.
Het dessert is een persoonlijke topper. Een pannacotta is gewoon pure verwennerij, zeker als deze met witte chocolade gemaakt is. Zelf sorbetijs maken was (afgelopen kerst) voor mij echt een eyeopener. Ik wist niet dat het zo eenvoudig was en het is zo overheerlijk. En leuk om met allerlei soorten fruit of zelfs kruiden aan de slag te gaan.
Ik hoop dat u er net zo van zult genieten als ik en ik hoor dan ook graag wat u ervan vond. Laat wat van u horen op: [email protected]
Haitske van de Linde