Back

Over ons

MT/Sprout helpt je in contact komen met zakelijke beslissers.

Contentstrategie

Een contentstrategie helpt je bij het realiseren van je marketingdoelstellingen.

Contentcreatie

Met meer dan 42 jaar ervaring kan MT/Sprout jouw verhaal vertellen op een manier die de doelgroep aanspreekt en past bij jouw doelstellingen.

Bereik & promotie

Via onze eigen kanalen bereiken we maandelijks ruim 750.000 zakelijke beslissers.

Leadgeneratie

Wij werven ruim 20.000 leads per jaar en zetten de meest relevante kanalen in om ook jou te helpen relevante leads te genereren.

What we do

Samen maken we relevante content en brengen we het onder de aandacht bij jouw doelgroep.

MT/Sprout boeit en bindt al ruim 42 jaar ondernemers, directeuren en managers. Wij helpen onze klanten slim onder de aandacht te komen bij deze doelgroep. Bekijk hieronder ons team.

Luana
Business developer

Shiva verdiept zich graag in doelgroepen en adviseert klanten om die reden optimaal. Weten wat voor jou de beste middelen zijn in de communicatiemix? Shiva gaat op zoek naar het antwoord.

Shiva
Business developer

Als Project Manager zorgt Sophie dat onze samenwerking een succes wordt en soepel verloopt. Het project coördineer ze van A tot Z en ik zorg dat het gewenste eindresultaat behaalt óf overtroffen wordt. Zo werken we samen aan een langdurig en mooi partnership met MT/Sprout.

Sophie
Projectmanager

Patrick, rasechte Rotterdammert, houdt van aanpakken en zul je geregeld over de vloer zien. De quote die hij uitkoos is niet 100% accuraat: naast aanpakken houdt Patrick ook heus wel van een gezellige babbel.

Patrick
Business developer

Als ervaren art director zoekt Sue altijd naar een duidelijke en krachtige oplossing. Scherpe communicatie. Uitgesproken design. Als typisch Engelse drinkt ze om 16.00 altijd een kopje Earl Grey, uiteraard met een beetje melk.

Sue
Art director

Klaske
Marketeer

Welk verhaal moet jouw organisatie vertellen om mensen te boeien? Marloes helpt je dat ontdekken: jouw verhaal creëren, het online verspreiden en klanten zover krijgen dat ze in actie komen.

Marloes
Marketeer

Chip
Marketing Projectmanager

Zit je in de stress of is het je dag niet? Dan voelt Wilma dit als eerste aan. Het is alsof zij onzichtbare voelsprieten heeft om emoties te detecteren, haar empathisch vermogen is onmisbaar voor het team.

Wilma
Events & HR

Zaken veranderen en verbeteren! Door continue te testen en optimaliseren probeert Marloes de beste resultaten te halen!

Marloes
Project manager

Andres is een slimme marketeer met gevoel voor structuur en resultaat. Daarom runt hij ook MT/Sprout Agency, het projectbureau van MT/Sprout.

Andres
Head of Marketing & Projects

Kiki
Marketeer & project manager

Guido Dongen combineert het commerciële met het relationele en verbindt medewerkers, klanten en relaties. Guido is als uitgever commercieel verantwoordelijk voor MT/Sprout.

Guido
Uitgever – Head of Commerce & Branding

Berend Jan houdt MT/Sprout op een ontspannen manier in het gareel. Iedereen kan bij hem terecht voor zakelijk advies, maar ook op persoonlijk vlak staat hij voor je klaar.

Berend Jan
Strateeg & founder

Ewald is het creatieve & conceptuele brein. Zonder enige moeite voorziet hij teksten van boeiende informatie, met de juiste tone of voice. Ewald is tevens de perfecte sparringpartner tijdens een creatieve brainstorm.

Ewald
Strateeg & founder

We want you

We zijn op zoek naar een account manager
Bekijk hier de vacature

Testimonials

Wat klanten
over ons zeggen.

``MT/Sprout helpt Mobilee om op een doelgerichte manier de doelgroep te bereiken met content die perfect aansluit bij de lezers van MT/Sprout. Ze richten zich met hun content en verkiezingen op ‘de inhoud’ wat heel goed bij ons past als B2B-merk. De mensen waar ik mee schakel zijn kundig, punctueel en creatief en door werkelijk samen ergens naartoe te werken zijn de resultaten altijd goed.``

Mobilee

Marketing Manager

Wij werken met veel plezier samen met MT/Sprout. Een partnership dat we heel bewust hebben gekozen omdat we elkaar versterken. Onze doelgroepen komen erg overeen. De expertise en het bereik van MT/Sprout binnen deze doelgroep combineren wij met onze kennis en ervaring op het gebied van leiderschap, het bouwen van complementaire teams en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. In deze tijd waarin we steeds meer denken in ecosystemen is dit voor ons een heel mooi voorbeeld van een partnership die een win/win oplevert. Daarnaast is het ook fijn schakelen, zijn de contacten warm en ongedwongen en is het vooral ook heel leuk om samen te werken met het team van MT/Sprout!

Whyz Executive Search

Managing partner

Content platform

``De Goudse Verzekeringen werkt al jaren samen met MT/Sprout. Zij ontwikkelen en beheren voor ons de website Ondernemen met Personeel. En spelen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van het platform. Het team waarmee wij werken is erg gedreven om écht het beste resultaat neer te zetten. Wij zijn dan ook ontzettend tevreden over de samenwerking.``

De Goudse Verzekeringen

Senior Communicatieadviseur De Goudse

Let’s Talk

Samen aan de slag?

Benieuwd naar de partner mogelijkheden? Neem contact op met onze collega via de button.