Back

Over ons

MT/Sprout helpt je in contact komen met zakelijke beslissers.

Contentstrategie

Een contentstrategie helpt je bij het realiseren van je marketingdoelstellingen.

Contentcreatie

Met meer dan 42 jaar ervaring kan MT/Sprout jouw verhaal vertellen op een manier die de doelgroep aanspreekt en past bij jouw doelstellingen.

Bereik & promotie

Via onze eigen kanalen bereiken we maandelijks ruim 1.000.000 zakelijke beslissers.

Leadgeneratie

Wij werven ruim 20.000 leads per jaar en zetten de meest relevante kanalen in om ook jou te helpen relevante leads te genereren.

What we do

Samen maken we relevante content en brengen we het onder de aandacht bij jouw doelgroep.

MT/Sprout boeit en bindt al meer dan 42 jaar ondernemers, directeuren en managers. Wij helpen onze klanten slim onder de aandacht te komen bij deze doelgroep. Bekijk hieronder ons team.

Nora
Marketing Projectmanager

Shiva verdiept zich graag in doelgroepen en adviseert klanten om die reden optimaal. Weten wat voor jou de beste middelen zijn in de communicatiemix? Shiva gaat op zoek naar het antwoord.

Shiva
Business developer

Sophie
Projectmanager

Patrick, rasechte Rotterdammert, houdt van aanpakken en zul je geregeld over de vloer zien. De quote die hij uitkoos is niet 100% accuraat: naast aanpakken houdt Patrick ook heus wel van een gezellige babbel.

Patrick
Business developer

Als ervaren art director zoekt Sue altijd naar een duidelijke en krachtige oplossing. Scherpe communicatie. Uitgesproken design. Als typisch Engelse drinkt ze om 16.00 altijd een kopje Earl Grey, uiteraard met een beetje melk.

Sue
Art director

Klaske
Marketeer

Welk verhaal moet jouw organisatie vertellen om mensen te boeien? Marloes helpt je dat ontdekken: jouw verhaal creëren, het online verspreiden en klanten zover krijgen dat ze in actie komen.

Marloes
Marketeer

Chip
Marketing Projectmanager

Luana
Business developer

Zaken veranderen en verbeteren! Door continue te testen en optimaliseren probeert Marloes de beste resultaten te halen!

Marloes
Project manager

Joran
Business developer

Kiki
Marketeer & project manager

Leonie is een kundige projectmanager met marketingkennis. Ze heeft een goed gevoel hoe en met wat je een bepaalde doelgroep moet overtuigen. Dat bewijst ze voor zichzelf (als startende ondernemer) en voor Rabobank.

Leonie
Senior Projectmanager

Berend Jan houdt MT/Sprout op een ontspannen manier in het gareel. Iedereen kan bij hem terecht voor zakelijk advies, maar ook op persoonlijk vlak staat hij voor je klaar.

Berend Jan
Strateeg & founder

Zit je in de stress of is het je dag niet? Dan voelt Wilma dit als eerste aan. Het is alsof zij onzichtbare voelsprieten heeft om emoties te detecteren, haar empathisch vermogen is onmisbaar voor het team.

Wilma
Events & HR

Ewald is het creatieve & conceptuele brein. Zonder enige moeite voorziet hij teksten van boeiende informatie, met de juiste tone of voice. Ewald is tevens de perfecte sparringpartner tijdens een creatieve brainstorm.

Ewald
Strateeg & founder

Andres is een slimme marketeer met gevoel voor structuur en resultaat. Daarom runt hij ook MT/Sprout Agency, het projectbureau van MT/Sprout.

Andres
Head of Marketing & Projects

Guido Dongen combineert het commerciële met het relationele en verbindt medewerkers, klanten en relaties. Guido is als uitgever commercieel verantwoordelijk voor MT/Sprout.

Guido
Uitgever – Head of Commerce & Branding

We want you!

Energie gekregen van wat wij doen? Aarzel niet en kom in contact.

Kom jij ons team versterken?
Mail dan naar [email protected]

Testimonials

Wat klanten
over ons zeggen.

Customer Support

“It's totally customizable with the theme settings, its compatible with a tonne of important plugins and the support is outstanding.”

Alex Regelman

Co-founder, Colabrio

Design Quality

“I tell you what, there has never been an issue that Cory from the Colabrio Support Team hasn't been able to solve for me.”

Laura Morton

UI/UX Designer, Colabrio

Design Quality

“I tell you what, there has never been an issue that Cory from the Colabrio Support Team hasn't been able to solve for me.”

Stacey Rickson

Project Manager, Colabrio

Let's Talk

Samen aan de slag?