Back

Next Leadership 50

Community

Ontmoet de ceo's
van morgen

De Next Leadership 50 zijn ceo’s van de toekomst. Elk jaar publiceert de redactie een lijst van 50 next-gen leaders onder de 45 jaar. Deze leiders hebben een bliksemcarrière achter de rug en zijn klaar om de Nederlandse boardrooms te betreden met hun vernieuwende ideeën.

Next Leadership 50 lijst

De Next Leadership 50 is een lijst van vijftig meest ambitieuze leiders van Nederland. Het wil geen ranglijst zijn, maar een nauwkeurige selectie van belangrijke mensen in en om bedrijven rondom leiderschap.

 

Een sleutelpositie in een flinke organisatie, zichtbaarheid als bestuurder, reputatie, een inspirerend cv en rammelen nu ongeduldig aan de poorten van de wereldwijde bestuurskamers.

Het event

Bij de lancering van de lijst organiseert MT/Sprout een event (10 oktober) voor alle genomineerden (invitation only). Op het event verwelkomen we zo’n 100 next leaders op een unieke locatie.

 

Tijdens het event zijn er enkele inhoudelijke sprekers, en worden mensen uit de lijst geïnterviewd. Na het inhoudelijke programma sluiten we af met de netwerkborrel met drinks&bites.

Verdiepende artikelen

Voor, tijdens en na de publicatie van de lijst worden er verdiepende artikelen publiceert met genomineerden/alumni van de lijst.

Wat we doen

Word partner van de Next Leadership 50

Inhoudelijke profilering

Vertel je verhaal en deel je kennis. Dit doe je zowel online als tijdens de events.

Branding

Jouw merk onder de aandacht bij de lezers van MT/Sprout. Met het Next Leadership 50 programma bereik je meer dan 750.000 zakelijke beslissers.

Leads

Kom direct in contact met Next Generation Leaders tijdens het event.

0

Leiderschapstalenten van corporate Nederland

0 K

Bereik van de lijst en community per jaar

0

Jaar de lijst van hét leiderschapstalent van Nederland

Alumni

Een greep
uit de
Next Leadership 50 community

Klarna

Van Houts werkte in verschillende rollen bij Hugo Boss, is strategy consultant geweest en was commercial director bij The GoodPeople Netherlands. Nadat hij acht maanden vrij nam om na te denken over een volgende carrièrestap, trainingen te volgen en te reizen, begon hij drie jaar geleden bij Klarna. Sinds een jaar is hij Head of NL & Global Strategic Partnerships bij betaaldienst.

Luc van Houts

Head of Netherlands

HelloFresh

Na een semiprofessionele hockeycarrière, bij TMHC Forward en Huizer H.C., gaat ze in 2010 aan de slag als business consultant bij ABN Amro. Ze klimt in acht jaar tijd op tot head of strategy en management advisory.

Wieteke de Best

Director green chef

IKEA Nederland

Paul de Jong (1977) is zo’n 2,5 jaar country retail manager van IKEA Nederland. Dat betekent dat hij leiding geeft aan de totale Nederlandse IKEA-business en de bijna 6000 medewerkers, en verantwoordelijk is voor de verdere groei en natuurlijk het winkelplezier van zijn klanten.

Paul de Jong

Country manager Nederland

DPG

Sharita Boon (1981) heeft een glansrijke carrière bij DPG Media. Ze startte daar als salesmanager en is inmiddels directeur Nationale Vacaturebank en Intermediair. Daarnaast zit ze ook nog in de Raad van Toezicht van NITE en Zuid-Holland Bereikbaar.

Sharita Boon

Managing Director Recruitment

Non-life NN Group

Een uitzonderlijk snelle carrière, die niet onopgemerkt is gebleven: in 2019 werd Beijsterveldt verkozen tot Young Talent door de stichting Topvrouw van het jaar, en dit jaar kwam ze bijna halverwege binnen in de topvrouwenlijst van brancheblad AM.

Maaike van Beijsterveldt

CIO

Bever

Scholte gelooft dat de ‘next generation manager’ zich van de vorige onderscheidt door een grotere focus op de mensen in de organisatie. ‘Die maken het verschil’. Zijn aandacht binnen Bever gaat daarom vooral uit naar de medewerkers, niet alleen naar het huishoudboekje.

Albert Scholte

CEO

Let’s Talk

Samen aan de slag?

Neem contact op over de partner mogelijkheden met onze collega via de button.

Countdown tot de Next Leadership 50

0
Months
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds