Back

Challenger50

Community

Direct in contact
met scaleup founders

Nederland telt talrijke ondernemers die nieuwe markten creëren en bestaande business op zijn kop zetten. Deze Challengers maken door middel van business-innovatie de wereld om ons heen mooier, beter of sneller. In de onstuimige groei van deze bedrijven, is het voor de founders een uitdaging om te reflecteren en te sparren met hun peers over businesskansen en gezamenlijke uitdagingen.

Challenger50 lijst

De Challenger50 is een lijst van vijftig meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Deze ondernemers breken met bestaande businessmodellen en laten de gevestigde orde zien hoe het anders, sneller en beter kan.

Netwerk & events

Het Challenger50 event is invite only op het event (14 november) verwelkomen we zo’n 100 challengers en investeerders. Tijdens het event is er een inhoudelijk gedeelte met inspirerende ondernemers.

 

Aansluitend is een netwerkborrel met drinks&bites. Voor, tijdens en na het event ben je als partner beschikbaar. Denk aan eventcommunicatie tot aan logo op het event zelf.

Verdiepende artikelen

Nadat de winnaar van de Challenger50 bekend is, maken wij een openingsartikel met de Challenger van het jaar.

 

Daarnaast interviewt de redactie een aantal challengers van de lijst voor verdiepende artikelen.

Wat we doen

Word partner van de Challenger50

Inhoudelijke profilering

Vertel je verhaal en deel je kennis met snelgroeiende ondernemers. Dit doe je zowel online als tijdens de events.

Branding

Jouw merk onder de aandacht bij de lezers van MT/Sprout. Met het Challenger50 programma bereik je meer dan 750.000 zakelijke beslissers

Leads

Kom direct in contact met topondernemers.

0

Topondernemers van scaleups in het netwerk

0 K

Bereik van de lijst en community per jaar

0

Jaar een toonaangevende lijst voor groeiondernemers

Alumni

Een greep uit
van de
Challenger50 community

Winnaar '23

Marissa de Boer heeft met SusPhos een techniek ontwikkeld om fosfaat terug te winnen uit verschillende reststromen.

SusPhos

Winnaar '22

Tom Peeters, Michiel Roodenburg en Eric Klaassen werden met hun online verssupermarkt Crisp uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Crisp

Winnaar '21

John van Gemert, Marcel Kers en Leon van Duijn willen met PlantLab wereldwijd verticale landbouw tot een succes maken.

PlantLab

Winnaar '20

Arthur Valkieser en zijn partner Sabine Stuiver maken naam met de Hydraloop, een systeem om water in huis of bij kleine bedrijven in zes stappen zo hoogwaardig te recyclen, dat je het gemakkelijk opnieuw kunt gebruiken voor je toiletspoeling, wasmachine of tuin.

Hydraloop

Winnaar '19

De kippenboer daagt iedereen uit na te denken over duurzame voeding en de rol van dieren daarbij, door zelf een heel slim doordacht en goed voorbeeld te geven met een klimaatneutraal ei.

Kipster

Winnaar '18

Bram de Zwart en Brian Garret bedachten in 2013 dat de deeleconomie hier zijn werk zou kunnen doen: als eigenaren hun printers en CNC-freesmachines delen voor klusjes van anderen, wordt hun apparatuur efficiënter gebruikt en krijgen meer partijen toegang tot de maakrevolutie.

3D Hubs

Winnaar '15

Door niet duurder te zijn dan normaal boodschappen doen, en tot op een half uur precies te bezorgen slecht Picnic naar eigen zeggen de twee belangrijkste barrières voor online boodschappen: Na een pilot in Amersfoort wil de dienst per stad uitrollen. Vanuit een lokale hub rijden zelfontwikkelde elektrische busjes langs de huizen.

Picnic

Let’s Talk

Samen aan de slag?

Neem contact op over de partner mogelijkheden met onze collega via de button.

Countdown tot het Challenger50 event

0
Months
0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds