Filter

Plaats
wis + Toon meer
Prijs
wis
Periode
wis

Management

Filter

Als manager wil je weten welke doelen je met welke managementstijlen het beste kunt bereiken. Wat zijn bijvoorbeeld de valkuilen van een visionair? En welke kwaliteiten heb je nodig als servicegerichte manager? Ook is het interessant hoe je deze stijlen toepast binnen je organisatiecultuur.
Past een managementstijl bij je organisatiecultuur?
Je kunt de theorie uit een managementboek namelijk niet altijd een op een overzetten naar je organisatie. De ideeën van een innovatieve en commerciële manager passen misschien prima bij een ambitieus en jong bedrijf, maar hoe zet je ze in binnen een behoudende organisatiecultuur?

De juiste vaardigheden en competenties om een organisatiecultuur aan te passen (of misschien toch juist je managementstijl) noem je ook wel verandermanagement. Dit is naast procesmanagement en projectmanagement een belangrijke pijler voor het succes van je bedrijf.
Inspiratie opdoen tijdens een management event
Er zijn hele bibliotheken volgeschreven over slim en effectief management. Maar heb je de tijd om elk managementboek te lezen?

Bij Beste Business Events vind je daarom workshops, trainingen en andere events waarbij je de laatste inzichten over management krijgt dankzij praktijkvoorbeelden van topnotch sprekers uit binnen- en buitenland.

Bovendien zijn het ideale gelegenheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere succesvolle managers.

Selecteer je interesse:

Alles